Tee pöytävaraus
×

Kortteli pullollaan kulttuuria

Bistro K:n vieressä sijaitseva Musiikkiteatteri Kapsäkki on elävä kulttuurikeskus. Sen ohjelmisto koostuu yhtä lailla kaikenikäisille suunnatuista musiikkinäytelmistä, konserteista kuin klubeista. Myös Bistro K:n pienellä lavalla on aika ajoin ohjelmaa, pääsääntöisesti tiistaisin ja lauantaisin.  Näistä tapahtumista lisätietoja Kapsäkin nettisivuilta »

 

Show & dinner- menu

Yhdistä teatterielämykseen herkullinen illallinen joko ennen esitystä tai esityksen jälkeen. Show&dinner- lippupaketit myynnissä valittuihin esityksiin lippu.fi- palvelussa, sekä Musiikkiteatteri Kapsäkin ryhmämyynnissä (min. 10 hlö) ryhmamyynti@kapsakki.fi

Makupaloja musiikkiteatterin väliajalle

Yllätä seurueesi väliajalla! Bistro K huolehtii Musiikkiteatteri Kapsäkin väliaikatarjoilusta. Kun tilaat tarjoilut ennakkoon, vältyt jonottamiselta ja valikoima on laajempi. Muista varata tarjoilu viimeistään 48h ennen esitystä. HUOM! Vaikka järjestelmä antaa tilata, emme voi reagoida enää lähempänä kuin 48h ennen esitystä tehtyihin varauksiin. Rahat tullaan palauttamaan, ja tilaus perumaan.  Tilaa ennakkoon verkkokaupasta »

Show & Dinner -menu kruunaa illan

Tee illasta elämys! Musiikkiteatteri Kapsäkin ohjelmisto on täynnä upeita esityksiä, jonka yhteyteen voit varata illallisen. Bistro K:ssa on 120 ja teatterissa 180 asiakaspaikkaa. Tilat sopivat myös juhliin ja kokouksiin.
Pyydä tarjous »