Tee pöytävaraus
×

Kortteli pullollaan kulttuuria

Bistro K:n vieressä sijaitseva Musiikkiteatteri Kapsäkki on elävä kulttuurikeskus. Sen ohjelmisto koostuu yhtä lailla kaikenikäisille suunnatuista musiikkinäytelmistä, konserteista kuin klubeista. Myös Bistro K:n pienellä lavalla on aika ajoin ohjelmaa, pääsääntöisesti tiistaisin ja lauantaisin.  Näistä tapahtumista lisätietoja Kapsäkin nettisivuilta »

 

Show & dinner- menu 2021

Yhdistä teatterielämykseen herkullinen illallinen joko ennen esitystä tai esityksen jälkeen. Show&dinner- lippupaketit myynnissä lippu.fi- palvelussa, sekä Musiikkiteatteri Kapsäkin ryhmämyynnissä (min. 10 hlö) ryhmamyynti@kapsakki.fi

 

MENU

Punajuuricarpaccio, piparjuurikreemiä, krassisalaattia & paahdettuja manteleita (VEG,G)

***

VALITSE YKSI PÄÄRUUISTA:

Ylikypsää naudanrintaa, juuresterriiniä & ryytisinappikastiketta (L,G)

TAI

Lohiconfit, tilliperunakakkua & marmorikastiketta (L,G)

TAI

Spelttirisottoa, paahdettuja sieniä & pikkelöityä palsternakkaa (VEG)

***

Mustaherukkaparfait, piparkakkucrumblea, maustemarenkia & mustaherukkakompottia (L,G)

 

Makupaloja musiikkiteatterin väliajalle

Yllätä seurueesi väliajalla! Bistro K huolehtii Musiikkiteatteri Kapsäkin väliaikatarjoilusta. Kun tilaat tarjoilut ennakkoon, vältyt jonottamiselta ja valikoima on laajempi. Muista varata tarjoilu viimeistään viikkoa ennen esitystä. Tilaa ennakkoon verkkokaupasta »

Show & Dinner -menu kruunaa illan

Tee illasta elämys! Musiikkiteatteri Kapsäkin ohjelmisto on täynnä upeita esityksiä, jonka yhteyteen voit varata illallisen. Bistro K:ssa on 120 ja teatterissa 180 asiakaspaikkaa. Tilat sopivat myös juhliin ja kokouksiin.
Pyydä tarjous »