Tee pöytävaraus
×

Kortteli pullollaan kulttuuria

Bistro K:n vieressä sijaitseva Musiikkiteatteri Kapsäkki on elävä kulttuurikeskus. Sen ohjelmisto koostuu yhtä lailla kaikenikäisille suunnatuista musiikkinäytelmistä, konserteista kuin klubeista. Myös Bistro K:n pienellä lavalla on aika ajoin ohjelmaa, pääsääntöisesti tiistaisin ja lauantaisin.  Näistä tapahtumista lisätietoja Kapsäkin nettisivuilta »

 

Tilaa tarjoilut ennakkoon viimeistään 48h ennen näytöstä sähköpostilla bistrok@marcante.fi. Aukioloaikoina meidät tavoittaa myös Bistron puhelimesta 040 594 6680. Tarjoilut voi käydä maksamassa ennen esitystä Bistron puolelle!

 

Savumuikkuleipäkakku L 8€

Toast Skagen   L 10€

Tattileipä L (Veg) 10€ (ei tarjolla sunnuntainäytösten väliajalla)

Juustokakkua ja ruusunmarjaa L,G 7€

Vegaanijäätelö 4€

Kaksi palaa juustoa L,G 8€

Pöytiintarjoiltu kahvi tai tee 3,50€

Piccolo puna- , valko- tai kuohuviini 11,50€

Konjakki 8€ tai Baileys 6,50€

Lonkero 7,50€/ Peroni olut 6,50€/ Omenasiideri 7,50€

Limutölkki 3,50€

 

Show & dinner- menu

Yhdistä teatterielämykseen herkullinen illallinen joko ennen esitystä tai esityksen jälkeen. Show&dinner- lippupaketit myynnissä valittuihin esityksiin lippu.fi- palvelussa, sekä Musiikkiteatteri Kapsäkin ryhmämyynnissä (min. 10 hlö) ryhmamyynti@kapsakki.fi

Makupaloja musiikkiteatterin väliajalle

Yllätä seurueesi väliajalla! Bistro K huolehtii Musiikkiteatteri Kapsäkin väliaikatarjoilusta. Kun tilaat tarjoilut ennakkoon, vältyt jonottamiselta ja valikoima on laajempi. Muista varata tarjoilu viimeistään 48h ennen esitystä. 

Show & Dinner -menu kruunaa illan

Tee illasta elämys! Musiikkiteatteri Kapsäkin ohjelmisto on täynnä upeita esityksiä, jonka yhteyteen voit varata illallisen. Bistro K:ssa on 120 ja teatterissa 180 asiakaspaikkaa. Tilat sopivat myös juhliin ja kokouksiin.
Pyydä tarjous »